Accesorii

Oferim spre vanzare si accesorii masini de ambalat, nu doar echipamentele propriu-zise, ce alcatuiesc o serie larga de produse cu intrebuintari variate. Practicam un raport optim calitate-pret pentru a oferi solutii de top in domeniu, accesibile oricarui client.

Gama de accesorii masini de ambalat cuprinde totodata si consumabile, respectiv piese de schimb pe stoc destinate lucrarilor de reparatii, diversitatea ofertei fiind garantia gasirii celei mai bune solutii, in functie de cerinte si nevoi.

Accesorii masini de ambalat: utilitate si exemple

Accesoriile pentru masinile de ambalat aduc de obicei ceva nou in functionarea acestora, iar ca si exemplu concret amintim de benzile transportoare.

Dispozitive simple din punct de vedere al constructiei si principiului de functionare, dar robuste prin prisma dimensiunilor si a greutatii specifice, aceste benzi transportoare sunt accesorii-cheie in crearea unor linii de ambalare complete. Au ca si intrebuintare transportarea produselor catre postul urmator (cel de ambalare finala in cutii de pilda), si sunt dispozitive optionale, fara de care masinile cu pricina pot functiona fara nicio problema.

La cerere, societatea noastra asigura benzi transportoare cu lungimea de 2 metri pentru masini de ambalat pudra, granule sau lichid, modele cu viteza reglabila de transportare pentru setarea optima a parametrilor de lucru. Alaturi de benzi, alte accesorii masini de ambalat pe care le oferim clientilor nostri sunt: alimentatoare, snecuri cu senzori de umplere, elevatoare incarcare cuve si multe altele.

O alta categorie de accesorii masini de ambalat este cea a produselor de tip consumabile sau care pot fi utilizate pentru inlocuirea componentelor vechi si uzate, sau care nu mai functioneaza ca la inceput: rotile destinate transportului si manevrarii usoare a masinilor, foliile speciale pentru realizarea ambalajelor de tip pillow bag (punga in forma de perna cu lipire pe 3 laturi) etc.

Desi mai degraba consumabile sau piese de schimb, produsele pot fi considerate si accesorii masini de ambalat, acestea regasindu-se totodata in oferta Dany & Rody Impex.

Accesorii masini de ambalat: varietate si calitate

Asadar, in materie de accesorii masini de ambalat, va oferim in primul rand diversitate pentru a satisface o paleta cat mai larga de cerinte si nevoi in domeniu.

In al doilea rand, calitatea produselor comercializate este de necontestat, compania noastra colaborand direct cu unii dintre cei mai importanti furnizori si producatori straini. Daca unul din accesoriile de care aveti nevoie nu se regaseste pe stoc sau in oferta, putem lansa comenzi speciale, acesta intrand in posesia dumneavostra in cel mai scurt timp posibil.

Dispunem totodata de numeroase piese de schimb pe care le folosim in lucrarile de service, clientul nefiind nevoit sa astepte venirea componentei necesare tocmai din afara tarii. Asiguram si asistenta tehnica, respectiv consultanta de specialitate, pachetul nostru de produse si servicii fiind unul complet.

Daca sunteti in cautarea unor accesorii masini de ambalat, consultati oferta noastra si alegeti inpirat produse de calitate care vor contribui la eficientizarea activitatilor de ambalare, indiferent ca vorbim de produse sub forma de granule, pudra sau in stare lichida. Asteptam cu interes solicitarile dumneavostra si va garantam solutii optime, adaptate fiecarei cerinte si nevoi in parte.

Burghiu de umplere

Cantar cu mai multe capete

Pompa cu piston

Masa de masurat umplere

Cantar cu mai multe capete

Pompa cu piston