Despre noi

Dany & Rody Impex este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii pe piata ambalarii si distributiei produselor alimentare.

Cu o vasta experienta in domeniu, compania ofera pe piata de desfacere produse precum: condimente (boia dulce, cacao, scortisoara, cimbru, piper, sare de lamaie, foi de dafin, condimente universale etc), zahar pudra, bicarbonat de sodiu, ceaiuri naturale (fructe de padure, lamaie, macese, tei, musetel, menta, sunatoare), fulgi de cartofi, soia, seminte de mac si lista poate continua.

Diversitatea, prospetimea si nu in ultimul rand, calitatea produselor mentionate indeplinesc cu succes chiar si cele mai exigente criterii de selectie ale clientilor.

In ceea ce priveste comertul cu masini de ambalat, compania isi intampina clientii cu modele verticale destinate ambalarii alimentelor sub forma de granule, pudra si lichid. Oferta cuprinde si diverse accesorii optionale ce sunt livrate clientului pe baza de comanda.

despre-noi

Image of human hands during discussion of business plan at meeting

Parte din solutiile oferite in domeniul ambalarii, Dany & Rody Impex asigura consultanta de specialitate pentru alegerea modelelor potrivite de masini, precum si servicii de reparatii prin intermediul unei echipe de profesionisti. Produsele si serviciile alcatuiesc astfel un pachet complet de solutii, firma reusind sa fie un partener de nadejde in domeniu.

Politica societatii este orientata spre client si satisfacerea nevoilor acestuia, fiecare colaborare fiind bazata pe incredere, seriozitate, corectitudine si desigur, profesionalism.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra si sa ne contactati cu incredere pentru orice intrebare sau nelamurire. Garantam promptitudine in preluarea comenzilor si va oferim cele mai bune solutii pentru succesul afacerii dumneavostra.

Bazele companiei Dany & Rody Impex au fost puse in anul 1994, cand principalul obiect de activitate era comertul cu produse alimentare in diferite puncte stradale din zona capitalei. De-a lungul timpului, societatea a cunoscut mai multe schimbari in ceea ce priveste activitatea, adaptandu-se mereu cerintelor pietei din acest domeniu.

 Astfel, la sfarsitul anului 1994, Dany & Rody Impex se orienteaza spre ambalarea produselor alimentare cum ar fi sarea si faina, iar 2 ani mai tarziu obtine licenta pentru desfasurarea acestei activitati.

Anul 1997 marcheaza o noua schimbare in obiectul de activitate, atunci cand firma incepe sa se ocupe cu proiectarea, respectiv productia propriilor utilaje de ambalat. Aceasta schimbare vine ca urmare a 2 aspecte, si anume: imposibilitatea de achizitionare a utilajelor, dar dorinta de imbunatatire a modalitatii de ambalare in vederea asigurarii unei calitati inalte.

Proiectarea si productia propriilor echipamente de specialitate a durat 5 ani, pana in anul 2002 cand Dany & Rody Impex incepe procesul de achizitie al utilajelor de ultima generatie, fabricate de producatori importanti din afara tarii. Astfel, avand la dispozitie resursele materiale necesare dar si personal instruit in domeniu, compania se focuseaza pe ambalarea si desfacerea pe piata de profil a produselor alimentare.

In prezent, societatea din judetul Ilfov ambaleaza si distribuie o gama larga de produse alimentare. In acelasi timp se ocupa si de comertul cu masini de ambalat noi si second hand deopotriva, oferind totodata servicii conexe precum consultanta si asistenta tehnica, respectiv service specializat.