Masini de ambalat granule

Tipuri de masini de ambalat granule

Pentru ambalarea corespunzatoare si in conditii optime de igiena a produselor alimentare granulate, Dany & Rody Impex va pune la dispozitie masini de ambalat granule, mai multe modele, a caror utilizare va aduce beneficii majore afacerii dumneavoastra.
Avand in vedere nevoile de ambalare existente, toti cei interesati pot alege din oferta noastra masini de ambalat granule volumetrice cu platou rotativ, respectiv masini de ambalat granule gravimetrice cu sisteme speciale de dozare cunoscute sub denumirea de cantare multihead.

Cu constructie verticala si robusta din otel inoxidabil alimentar, masinile sunt mecanice, automate sau semi-automate, iar optional pot fi prevazute cu benzi transportoare ce transporta produsele la postul urmator. Din dotarea acestora nu lipseste panoul de comanda si control de tip PLC cu operare usoara, prin intermediul caruia este reglata cantitatea dozata si viteza de lucru, respectiv rotile care faciliteaza manevrarea masinilor si mutarea dintr-un loc in altul.

Gratie materialului din care sunt confectionate, echipamentele prezinta usurinta in curatare si intretinere, respectand astfel standardele de igiena impuse in domeniu.

Intrebuintare masini de ambalat granule

Cand vorbim de aplicabilitatea acestor masini de ambalat granule, ne referim in special la industria alimentara si numeroasele produse sub aceasta forma care sunt impachetate si oferite ulterior pe piata de desfacere interna si nu numai.

Cu masini de ambalat granule pot fi ambalate de la produse alimentare de baza precum zahar, orez, sare granulata, piper boabe, boabe de mustar, mac, susan, stafide sau diverse alte condimente, pana la boabe de cafea sau chiar si mancare pentru caini si pisici.

Din punct de vedere al avantajelor, utilizarea echipamentelor profesionale de ambalat se traduce prin timp redus de executie al acestor operatiuni, eliminarea greselilor, mai putin personal si per total, o productivitate sporita. Achizitia unei masini de ambalat granule este intotdeauna o alegere inspirata, iar clientul are certitudinea amortizarii investitiei in scurt timp.¬†Dispunem de „know-how-ul” lucrarilor de service pentru masini de ambalat granule si nu numai, iar prin intermediul unei echipe calificate oferim sfaturi si sugestii utile in momentul achizitiei unui echipament tinand cont de cerintele si nevoile dumneavoastra. Pentru alte informatii de interes, nu ezitati sa ne contactati!

Masini de ambalat granule: tipuri de ambalaje

Dozarea produselor granulate poate fi realizata in ambalaje precum pungi cu diferite gramaje sau pliculete (zahar si miere la pliculet, utilizate cu precadere in industria Horeca).

Principiul de ambalare este unul simplu si presupune mai multe etape: formarea pungii sau a pliculetelor, umplerea acestora si sigilarea etansa in vederea protejarii si pastrarii prospetimii. Masinile utilizeaza un sul de folie speciala (simpla sau personalizata) care formeaza ambalajul. Folia introdusa este trasa automat, are loc dozarea produsului iar in final inchiderea ambalajului prin sigilare.

Masini de ambalat granule: servicii conexe

Misiunea noastra este de a veni in sprijinul clientilor cu solutii complete in domeniu, iar ca urmare a acestui lucru va stam la dispozitie inclusiv cu servicii de reparatii pentru orice echipament achizitionat, respectiv consultanta de specialitate in vederea efectuarii celei mai bune decizii.

Fisa-tehnica-masina-de-ambalat-verticala-granulate(DE-SCOS-POZA-DIN-MIJLOC)
Fisa-tehnica-orizontale-granulate