Masini de ambalat lichid

Masini de ambalat lichid – produse alimentare

Produsele in stare lichida sau cu un anumit grad de vascozitate impun in stadiul de ambalare utilizarea asa-numitelor masini de ambalat lichid, utilaje special create pentru dozarea, ambalarea si sigilarea acestor tipuri de produse.

Din oferta Dany & Rody Impex nu lipsesc aceste masini de ambalat lichid care vin sa completeze gama solutiilor oferite in domeniu, alaturi de masinile pentru granule si cele sub forma de pudra.

Utilajele pentru ambalarea lichidelor au o intrebuintare larga in industria alimentara, sector de activitate in care totdata sunt si cel mai des folosite.

Categoria alimentelor lichide cuprinde nu doar produsele ce se gasesc exclusiv sub aceasta forma, ci si pe cele vascoase. Ca si exemple concrete de produse ce pot fi dozate si ulterior ambalate cu aceste masini de ambalat lichid, amintim: sucuri de mere, de rosii si alte sortimente asemanatoare, lapte, bors, otet, ulei, miere, sosuri, smantana, iaurt, vin, mustar, ketchup, maioneza si multe altele.

Masini de ambalat lichid – produse nealimentare

Industria alimentara nu este singurul domeniu in care masinile de ambalat lichid isi gasesc utilitatea, un alt exemplu bun fiind industria cosmetica si cea a produselor de ingrijire personala.

De la ambalarea cosmeticelor lichide precum fonduri de ten sau luciu de buze, pana la lotiuni de hidratare, lapte de corp, sampoane, balsam de par, geluri de dus sau creme dintre cele mai diverse, aceste masini contribuie la sporirea productivitatii, fiind indispensabile pentru performanta.

Masini de ambalat lichid: alimente in diverse ambalaje

Intrucat gama noastra de utilaje este alcatuita din masini pentru ambalarea produselor alimentare, ne vom concentra asupra acestor modele si mai ales a tipurile de ambalaje ce pot fi utilizate.

Astfel, in functie de natura produsului si tipul masinilor, acestea ambaleaza lichide alimentare in:
– pungi cu lipire pe 3 sau 4 laturi;
– pliculete, si aici vorbim in special de miere;
– recipiente preformate de tip „bag in box”: punga in cutie sau celebrele pungi cu robinet pentru vin si suc, cu capacitati variate, de pana la 20 de litri;
– caserole;
– pahare preconfectionate;
– butelii de tip PET precum cele in care sunt depozitate otetul si uleiul.

Oferta Dany & Rody Impex pentru masini de ambalat lichid

Compania noastra va sta la dispozitie cu masini de ambalat lichid verticale, fiabile si performante, cu structura robusta din inox, ce asigura operare usoara de catre orice angajat care a fost instruit in acest sens. Masinile necesita lucrari minime de intretinere si sunt disponibile cu mai multe modele, fiecare cu propriile performante si caracteristici tehnice.

Toate datele de interes le puteti afla daca luati legatura cu reprezentantii nostri, care totodata va ofera si consultanta de specialitate in vederea alegerii celei mai potrivite masini.

Comercializam masini de ambalat lichid adaptate nevoilor dumneavostra de ambalare pentru garantia succesului in afaceri! Ne mandrim cu un portofoliu bogat de clienti multumiti si te asteptam sa faci parte si tu din acestia.

masina de ambalat lichide orizontala
ambalaje lichide
Masina de ambalat lichide verticala + ambalaje pillowbag
fisa-tehnica-masina-ambalat-lichide-orizontala
Masina de ambalat lichide verticala + ambalaje pillowbag(2)
Masina de ambalat lichide verticala