Masini de ambalat pudra

Doriti achizitionarea unei masini de ambalat pudra? Va oferim accesul la modele aduse direct din import de la cei mai importanti producatori. Garantam pentru performanta, respectiv fiabilitatea acestora si asiguram totodata consultanta de specialitate in vederea alegerii celui mai potrivit model.

Preturile de achizitie sunt stabilite in acord cu calitatea si mai ales conditia echipamentelor (noi sau second hand), raportul fiind unul optim pe piata de profil.

Masini de ambalat pudra pentru uz industrial

In functie de natura produselor vizate, asa-numitele masini de ambalat pudra isi gasesc utilitatea in mai multe sectoare din domeniul industrial, si aici ne referim indeosebi la industria alimentara, dar si cea cosmetica, respectiv farmaceutica si chimica.

In industria alimentara, aceste masini de ambalat pudra sunt folosite pentru impachetarea unei game variate de produse, cum ar fi: faina, malai, pesmet, scortisoara, cacao, piper, boia si alte mirodenii, lapte praf etc. Gama de echipamente comercializata de societatea Dany & Rody Impex se adreseaza acestui sector de activitate.

Normele sanitare sunt extrem de exigente in domeniu, insa masinile oferite de Dany & Rody Impex se ridica cu succes la nivelul acestor cerinte, asigurand ambalarea produselor mentionate in cele mai bune conditii de igiena. Acest lucru este favorizat si de materialul folosit pentru fabricarea echipamentelor, otelul inoxidabil, usor de curatat si a carui contact cu alimentele nu afecteaza calitatea acestora.

Masini de ambalat pudra: dozare si sigilare

Principiul de functionare al unei masini de ambalat pudra presupune 2 etape, si anume: dozare si sigilare. Masinile utilizeaza sisteme cu snec pentru dozarea produselor pulverulente in cantitatea dorita.
Aceasta dozare are loc in ambalaje precum pungi de tip perna (pillow bag) sau pliculete, ambele formate din folie speciala, dupa care se trece la etapa de sigilare sau inchidere etansa a ambalajului care asigura protectia alimentului si o perioada lunga de valabilitate.

Masini de ambalat pudra in pungi sau pliculete

Compania noastra va intampina cu masini de ambalat pudra ce utilizeaza pe post de ambalaj pungi „pillow bag” cu lipire pe 3 laturi sau pliculete cu lipire pe 3, respectiv 4 laturi, oferind solutii optime pentru toate nevoile de ambalare.
Cu diferite dimensiuni de pilnii pentru formarea ambalajului, masinile garanteaza o acuratete excelenta de dozare, dozare ce poate fi setata in functie de preferinte si nevoi: pungi cu gramaj cuprins intre 10 – 250 grame si pliculete cu gramaj intre 10 – 200 grame. Viteza de lucru poate fi de asemenea setata intre 20 si 40 de ambalaje (pungi sau pliculete) pe minut.

Masina pentru pungile de tip pillow bag are in dotare o imprimanta care permite printarea anumitor date sau informatii de interes. La cerere, asiguram si benzi transportoare a produselor ambalate (cu lungimea de 2 metri), respectiv elevator incarcare cuva si alte componente care contribuie la eficientizarea activitatilor desfasurate.

Echipa Dany & Rody Impex va sta la dispozitie cu detalii suplimentare legate de caracteristicile tehnice specifice fiecarui model in parte pentru ca dumneavostra sa efectuati cea mai inspirata alegere. Avem in oferta masini de ambalat pudra noi si second hand deopotriva, adaptand solutiile oferite si in functie de bugetul clientului.