Masini de ambalat second hand

Pret bun pentru masini de ambalat second hand

Societatea noastra comercializeaza masini de ambalat second hand destinate ambalarii, dozarii si sigilarii unei game variate de produse alimentare granulate, lichide si sub forma de pudra. Prin aceasta categorie de echipamente urmarim sa asiguram solutii de top la preturi accesibile tuturor clientilor care nu dispun de resursele financiare necesare pentru achizitia unei masini de ambalat noi.

Practicam acelasi raport optim calitate-pret asa cum v-am obisnuit de altfel si dorim sa punem bazele cat mai multor parteneriate, respectiv colaborari benefice de ambele parti.

Un prim avantaj al acestor masini de ambalat second hand, si totodata poate cel mai important, se refera la pretul de achizitie. In comparatie cu modelele noi-noute gata scoase din fabricatie, cele second hand sunt mai ieftine, de unde si cererea tot mai mare.

Preturile practicate de Dany & Rody Impex sunt competitive pe piata de profil, toti cei interesati avand posibilitatea de a comanda masini de ambalat second hand in functie de natura afacerii pe care o conduc. De asemenea, contra cost se pot asigura benzi transportoare si diverse accesorii.

Masini de ambalat second hand functionale

Desi second hand, masinile pentru ambalat pe care vi le punem la dispozitie se regasesc intr-o stare excelenta atat din punct de vedere estetic, cat mai ales functional.

Un pret mic nu inseamna automat si rabat de la calitate; alegem pentru dumneavoastra doar masini de ambalat care pot asigura acelasi nivel de performanta precum modelele noi. Cu alte cuvinte, puteti fi sigur ca investitia facuta este una inteligenta!

Masini de ambalat second hand pentru industria alimentara

Oferta noastra de produse se adreseaza in mod special clientilor care isi desfasoara activitatea in industria alimentara. Pentru acestia am pregatit masini de ambalat second hand destinate ambalarii urmatoarelor tipuri de produse:
– granule: sare granulata si piper boabe, boabe de mustar, zahar (in pungi de tip perna cu gramaj diferit sau celebrele zahar stick, pliculete lungi cu acest aliment dulce), orez, alte condimente, alune, seminte de orice fel, mac, susan, stafide etc;
– pudra: malai, faina, pesmet, cafea, lapte praf, condimente si alte produse alimentare;
– lichide: sucuri, vin, bors, sosuri, iaurt, otet, ulei, ketchup, mustar, maioneza etc.

Masinile oferite spre vanzare sunt verticale, au caracteristici tehnice diferite, prezinta posibilitatea de setare si schimbare a parametrilor de lucru (viteza sau cantitatea dozata de pilda), sunt prevazute cu roti iar ca material de fabricare predomina inoxul, material ce contribuie la pastrarea unui mediu de lucru curat si faciliteaza ambalarea in conditii maxime de igiena.

Masini de ambalat second hand prin Dany & Rody Impex

Achizitia unei asemenea masini de ambalat second hand este accesibila acum oricui doar prin Dany & Rody Impex, furnizor de solutii eficiente in domeniul ambalarii.
Alege din oferta noastra modelul care indeplineste cel mai bine cerintele si nevoile existente, iar daca ai nevoie de ajutor in acest sens, nu ezita si ia legatura cu reprezentantii companiei pentru consultanta de specialitate. Iti asteptam solicitarile cu interes!

Masina de ambalat verticala granulate pentru plicuri gramaje mici
poza2