Masini de ambalat

In vederea eficientizarii procesului de ambalare si sporirea productivitatii, va propunem o gama variata de masini de ambalat noi-noute sau second hand, care isi gasesc intrebuintarea in mai multe sectoare de activitate.

Masini de ambalat din import

Pe langa activitatea de ambalare, cu precadere a produselor alimentare, Dany & Rody Impex este specializata si in importul cu masini de ambalat, respectiv vanzarea acestora pe piata de specialitate din tara.

Echipamentele provin de la nume mari din domeniu, companii producatoare recunoscute pentru calitatea, fiabilitatea si performanta modelelor fabricate.

Masini de ambalat granule, pudra si lichid

Oferta noastra cuprinde masini de ambalat granule, pudra si produse in stare lichida, destinate in special industriei alimentare. Pe piata de profil se gasesc insa si utilaje pentru alte domenii, cum ar fi: industria chimica, farmaceutica si cea a cosmeticelor si produselor de ingrijire personala.
Masini de ambalat verticale cu control automat, cele pe care vi le oferim sunt disponibile cu o serie de modele si implicit caracteristici tehnice diferite astfel incat fiecare client in parte sa gaseasca echipamentul potrivit.

Masinile pentru produsele granulate pot fi volumetrice sau gravimetrice (cu functia de cantarire prin cantare multihead), fiind utilizate in ambalarea unor alimente precum: sare granulata, piper si mustar boabe, orez, zahar, seminte de dovleac sau floarea soarelui, mac, susan, stafide si lista poate continua.

Echipamentele de ambalat pudra sunt folosite la dozarea, impachetarea si sigilarea de malai, faina, lapte praf, cafea, scortisoara, boia, piper si alte condimente, pesmet etc. Gama de masini pentru produsele lichide este de asemenea indispensabila sectorului alimentar, acestea fiind intrebuintate la ambalarea de otet, ulei, miere, smantana, iaurt, sosuri, ketchup, maioneza etc.

Pentru intreaga oferta de modele si orice informatii de natura tehnica, nu ezitati sa ne contactati.

Avantaje masini de ambalat

Prin comertul cu astfel de masini, va oferim nu doar echipamente performante si metode excelente de ambalare, ci si solutii viabile in afaceri de pe urma carora veti avea numai de castigat.
Printre avantajele utilizarii unei masini de ambalat, amintim:
– ambalarea intr-un timp scurt a unei cantitati insemnate de produse;
– eliminarea greselilor de executie datorita controlului automat;
– mai multe modalitati de ambalare in functie de cerinte sau produs;
– reducerea numarului de angajati si implicit al cheltuielilor salariale (o astfel de masina poate inlocui fara probleme pana la 4-10 persoane);
– o ambalare adecvata ce protejeaza eficient produsul respectiv si totodata ii confera un aspect comercial placut;
– garantia amortizarii in cel mai scurt timp al investitiei.

Masini de ambalat noi sau second hand

Achizitia unei astfel de masini poate fi o problema pentru unii prin prisma costurilor prea mari, insa Dany & Rody Impex detine solutia ideala in acest sens: masini de ambalat second hand intr-o stare perfecta de functionare si fara defecte de ordin estetic! Modelele noi beneficiaza de un raport optim calitate-pret.

Investeste inteligent in afacerea ta si alege masini de ambalat granule, pudra sau lichid din oferta disponibila! Iti stam la dispozitie cu informatii suplimentare, consultanta de specialitate si asistenta tehnica prin intermediul unei echipe de profesionisti.